Officieel Trouwambtenaar

Ik ben officieel benoemd én beëdigd als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) voor de gemeente Almere. Dit betekent dat ik zowel het formele gedeelte van de ceremonie (het JA-woord, het tekenen van de akte en het sluiten van het wettelijk huwelijk) als het ceremoniële gedeelte (“de speech”) voor mijn rekening kan en mag nemen.

Dit neemt wel met zich mee dat als de ceremonie plaatsvindt buiten de gemeente Almere, er éénmalig leges moeten worden afgedragen aan de gemeente waar jullie willen trouwen. Je zou er dan eventueel voor kunnen kiezen om (b.v. op maandag-ochtend) het formele gedeelte te doen op het gemeentehuis en mij de ceremonie te laten doen op de locatie en het tijdstip van jullie wens. Voor mijn tarief maakt dit geen verschil. Het formele gedeelte kan dan ook worden geïntegreerd in de ceremonie.

madelon trouwt prijzen

Prijsstelling

Trouwen in het buitenland

Dromen jullie ervan om in het buitenland te trouwen en daar de mooiste dag van je leven te vieren? Ik denk en reis graag met jullie mee.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan komen we er zeker samen uit!

Vrijblijvend contact opnemen

Heb je vragen of ben je geinteresseerd in de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Vul dan vandaag nog het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.